• Onze faciliteiten

Onze faciliteiten

In- en uitchecken

Tussen 15:00 en 18:00 uur kunt u inchecken bij ons aan de receptie. Uitchecken is mogelijk tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

 

Internet

In het hotel kunt u gratis gebruik maken van Wi-Fi. Het wachtwoord kunt u opvragen bij de receptie.

 

Parkeren

Op 2 minuten lopen van het hotel bevindt zich een groot parkeerterrein waar u gratis uw auto kunt parkeren. Uiteraard is het mogelijk om uw bagage in- en uit te laden voor de deur van het hotel.

 

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel.

 

Fietsen

Er lopen vele prachtige fietsroutes door de omgeving, dus een fietstocht maken kunnen we zeker aanraden. Het is mogelijk om bij ons een (elektrische) fiets te huren, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen fiets meenemen. Deze kan veilig worden gestald in onze speciale opslag.

 

De prijs voor het huren van een gewone fiets is €10 per dag.

De prijs voor het huren van een elektrische fiets is €22 per dag.

 

Graag horen wij uiterlijk één dag van tevoren of en zo ja, hoeveel fietsen u wilt huren. Dan kunnen wij deze tijdig voor u reserveren en klaarmaken.

 

Kamers & Ontbijt

Het hotel beschikt over in totaal 12 kamers die gelegen zijn op de eerste, tweede en derde verdieping. Twee kamers bevinden zich in het pand aan de overkant van het hotel en zijn gloednieuw! Deze zijn namelijk begin dit jaar volledig gerenoveerd.

 

Er is geen lift aanwezig, de kamers zijn uitsluitend via de trap te bereiken. Op de begane grond vindt u de receptie. In het naastgelegen restaurant wordt iedere dag tussen 08:00 en 10:30 uur het ontbijt geserveerd.

 

Het ontbijt is bij ons echt een genietmoment. We serveren altijd alles vers en maken zoveel mogelijk gebruik van huisgemaakte producten en biologische streekproducten, zodat u kunt genieten van pure smaken.

 

’s Avonds kunt u terecht bij Tafelen bij Zeeuws-Meisje om te genieten van een heerlijk diner of een borrel en een bite. Er wordt gebruik gemaakt van dagverse ingrediënten en seizoenproducten. Voor meer informatie over het restaurant kunt u terecht op www.tafelenbijzeeuwsmeisje.nl.

 

Heeft u een allergie? Dan horen we dit graag vooraf van u, zodat rekening mee kan worden gehouden tijdens de bereiding.

Fietsen huren of stallen

Huurpijzen:

Normale fiets is €10,00 per dag

Elektrische fiets €22,00 per dag.

Graag horen wij dit minimaal een dag van te voor zodat wij de fietsen voor u kunnen reserveren.

 

Mocht u uw eigen fiets mee nemen dan kunt u deze veilig neerzetten in onze speciale opslag.